Politica de livrare a produselor

LIVRARE

Produsele comercializate pe cremamagica.ro sunt disponibile atât în Romania și vor fi livrate national prin curierat rapid ( Sameday Courier )

Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 3-10 zile lucratoare, la care se adauga transportul ( 24-48 ore ). Aceasta poate fi consultata in sectiunea descriere/detalii a fiecarui produs in parte.

De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

 

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Lenjeria Magica nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

 

Costuri

Costul standard al transportului prin Sameday Courier este 19 lei, tva inclus ( valabil pentru localitatile cu acoperire standard ).

 

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură.

 

Retururi

Produsele comercializate nu se returneaza!

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi ulterioare de la clientii care nu isi revendica coletele in termenul maxim de 7 zile de la curier sau care refuza coletele la primire.